Werkplekcheck

Met een werkplekcheck is het effect van de Nuance optimaal.

Een werkplekcheck door een zitspecialist van BeterZitten gaat over kantoorergonomie in zijn algemeen.

De zitcoach van BeterZitten kijkt daarom integraal naar de werkplek. En durft openlijk uit te spreken wat anderen wellicht niet durven zeggen. Dat kan gaan om een niet goed ingesteld bureau, de kijkhoogte van het beeldscherm, maar ook om een matige ventilatie, hinderlijke geluiden, slechte verlichting enzovoort. Dit wil niet zeggen dat een BeterZitten adviseur dwingend oproept tot onmiddellijke maatregelen, maar wel aan een groter bewustzijn van factoren die het werken beïnvloeden. Een integrale werkplekcheck draagt daardoor bij aan persoonlijke productiviteitsverbetering, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Het gevolg van een werkplekcheck is dan ook vaak dat een organisatie uit pure doelmatigheidsoverwegingen besluit tot herinrichting van een werkplek. Gewoon omdat verbetering van de persoonlijke arbeidsomstandigheden zo effectief tot een grotere productiviteit leidt, dat een investering razendsnel is terugverdiend. Plus dat de medewerkers hun dankbaarheid in toegenomen loyaliteit tonen.

Onze ervaring: een werkplekcheck leidt tot alleen maar winnaars. Vraag gerust een check aan. De aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld en we nemen altijd eerst persoonlijk contact op. 

bureaustoel-nuance.nl

  • T. 0318 484854
  • Kauwenhoven 78
  • 6741PW - Lunteren
  • Roelof Wobben / dir