Over ons

Bureaustoel Nuance is een ontwikkeling van BeterZitten®
Iedereen een passende (bureau)stoel is het motto van waaruit diensten en producten worden ontwikkeld en aangeboden. 
In nauwe samenwerking met professionals als fysiotherapeuten, ARBO diensten, verzuimbegeleiders etc., helpen wij mensen met zitgerelateerde klachten aan een passende zitoplossing. Enige jaren geleden zijn de activiteiten van Ergoke overgenomen die zich gespecialiseerd had in het maken van bureaustoelen "op maat" voor mensen die niet op een standaard bureaustoel kunnen zitten. 

Naast "maatwerk" adviseerd en verkoopt BeterZitten een klein assortiment private label bureaustoelen die speciaal zijn geselecteerd op bijzondere ziteigenschappen. In de eigen werkplaats in Herpen (NB) produceren we naast een bureaustoel op maat ook de HIPPIE balanskruk en de Nuance.

Ons Team

Roelof Wobben

Algemeen directeur / zitspecialist

Oprichter BeterZitten B.V. Ontwikkelaar van de HIPPIE balanskruk, Bureaustoel Nuance en doorgewinterd zitspecialist. Roelof is gepassioneerd als het gaat om mensen helpen aan een passende bureaustoel. Aanleiding voor deze passie vormde de steeds maar terugkerende zitproblemen op de werkplek, waarvoor hij curatieve oplossingen zocht. Problemen oplossen kan hij als de beste, maar problemen voorkomen is beter. Daarom startte hij BeterZitten, totaal- aanbieder van zitoplossing. Niet alleen in de vorm van het adviseren van ergonomisch verantwoorde stoelen, maar ook door kennis delen, bewustmaking en productontwikkeling. Bureaustoel Nuance is daarvan het ultieme resultaat.

Paul Akkermans

Gezondheidstechnoloog en zitspecialist

Paul is mede ontwikkelaar van de Nuance en verantwoordelijk voor de productie. Zijn technisch ergonomisch inzicht en kennis van de problemen die langdurig zitten met zich meebrengen heeft al tot heel wat technische aanpassingen geleid. 

Bureaustoelen op maat maken is zijn specialisme. Is er een zitprobleem dan leggen we dit aan Paul voor en hij komt altijd met een passende oplossing. Naast productie is Paul ook zitspecialist en adviseert hij passende bureaustoelen.

Marilou Wobben

Ambassadeur

Marilou Wobben heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is actief werkzaam binnen haar vakgebied. Daarnaast is ze regelmatig te vinden bij BeterZitten door de met haar vader gedeelde passie voor verbetering van het zitgedrag van bureauwerkers. Ze heeft mede aan de wieg gestaan van bureaustoel Nuance en draagt actief bij aan de promotie van de vrouwenstoel.

Zo overtuigd is ze van het belang van beter zitten met name voor vrouwen, dat ze zelf model heeft gestaan voor de fotosessies. U vindt Marilou terug in onze communicatiemiddelen.

Partners en ambassadeurs

Mensen met passie voor goed zitten

De diensten en producten van BeterZitten zijn niet onopgemerkt gebleven. In het land zijn diverse partners die BeterZitten aanbevelen bij hun klanten. Dit zijn professionals als het gaat om Fysiotherapeuten en andere bewegingsdeskundigen, ARBO diensten, verzuimbegeleiders, ergotherapeuten etc. 

BeterZitten is in Nederland en Belgïe op zoek naar dealers voor de advisering en verkoop van de Nuance. Er zijn diverse lopende gesprekken en binnenkort zullen wij de eerste dealers bekend maken. Dit zullen zijn West Nederland (groot Rotterdam), Noord Holland en de Veluwe.

Klanten

  • Diverse ZZP-ers als een tekstschrijfster, hoogleraar, accountant, coach etc.
  • Gemeenten, overheden en defensie
  • Productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven

bureaustoel-nuance.nl

  • T. 0318 484854
  • Kauwenhoven 78
  • 6741PW - Lunteren
  • Roelof Wobben / dir