Beïnvloeding werkgedrag

De verschillen tussen mannen en vrouwen uiten zich ook in werkgedrag. Dat is voor een groot deel bepaald door een verschil in de werking van het brein.

Meest bekend is wel het gegeven dat vrouwen beter in staat zijn méér taken tegelijk uit te voeren. Meestal niet werkelijk tegelijkertijd, maar wel snel schakelend tussen verschillende onderwerpen die om aandacht vragen.

Mede daarom zitten vrouwen anders aan hun bureau. Ze leunen minder vaak achterover om zich met één onderwerp bezig te houden, maar houden zich - misschien onbewust - toegankelijk voor hun omgeving. Bureaustoel Nuance nodigt vrouwen uit meer in hun stoel te zitten. Door de vorm en functionaliteit van de rugleuning is er sprake van meer mobiliteit. Door Nuance's op vrouwen afgestemde zitting. Niet alleen de maat van de zitting is per model anders maar ook de door ons gebruikte schuimsoort en hardheid. Model small heeft een zachte zitting omdat diegen die er op zal zitten niet zwaar zal zijn. Dat is anders bij de XL versie.

Door de goede instelbare armleggers ervaar je optimale ondersteuning en meer comfort. De armleggers worden op maat ingesteld. Door een unieke bevestiging aan het mechaniek kunnen de armsteunen precies gepositioneerd worden zodat ze niet te ver voor het lichaam uitsteken. 

De bureaustoel is een hulpmiddel die je door de dag heen helpt om ontspannen rechtop te kunnen blijven zitten. Maar een goede ontspannen houding werkt ook door op het werkgedrag en zorgt voor een hogere productiveit en vermindering van het ziekteverzuim door nek,- rug- en schouderklachten.

bureaustoel-nuance.nl

  • T. 0318 484854
  • Kauwenhoven 78
  • 6741PW - Lunteren
  • Roelof Wobben / dir