Functioneel gereedschap

Bureaustoel Nuance is ontworpen om beter te zitten. Puur en simpel: een functioneel gereedschap waardoor je het beste van jezelf kunt geven. De timmerman heeft zijn zaag, de loodgieter zijn waterpomptang en de kantoormedewerkster haar bureaustoel. Wanneer je een bus van de aannemer opentrekt dan ligt daar geen eenvoudig boormachientje in maar een professioneel aparaat waar je snel en zonder problemen goede gaten mee kan boren! Snel en effctief.

Het spreekwoord is immers; Goed gereedschap is het halve werk !

Het gereedschap van de kantoorwerker zijn het bureau, de computer en de bureaustoel.
Steeds meer werkgevers beseffen dat dit gereeedschap goed moet zijn wil je het beste uit de mensen halen.
Met goed gereedschap blijven medewerkers Vitaal en Duurzam inzetbaar. De productiviteit stijgt, het ziekteverzuim daalt en het werkgeluk neemt toe !

Tijdloos mooi

Nuance is elementair ontworpen. Niet bedoeld om een stijl of trend weer te geven, maar juist om tijdloos te zijn. Niet klassiek, niet modern. Want puur is mooi. Nuance volet zich thuis in iedere inrichting. 

Nuance kan je verfraaien door de stof in een eigen kleur of design te kiezen en de kunststof bies in aluminiumkleur of zwart. Standaard is de stoel voorzien van een zwart voetenkruis en een zwarte rugbeugel. Als optie ook verkrijgbaar met een gepolijst aluminium voetkruis (zoals op de foto) en een chroom rugbeugel.

Praktisch

Nuance is ontworpen met Duurzame Inzetbaarheid als voornaamste doel. Een praktische stoel, die gewoon fijn zit, gemakkelijk te gebruiken is en lang meegaat. De unieke vorm van de rugeleuning geeft vrije ruimte aan schouders en armen. De ophanging van de rugleuning aan de Y-vormige beugel laat bwegeing toe en geeft de onderstening daar waar nodig is. Praktisch ook in het gebruik. De stoel heeft voor het instellen maar 3 knoppen met duidelijke pictorgrammen.

bureaustoel-nuance.nl

  • T. 0318 484854
  • Kauwenhoven 78
  • 6741PW - Lunteren
  • Roelof Wobben / dir