Stoffen & afwerkingen

De bekleding op de Nuance is van duurzame en huidvriendelijke stoffen gemaakt. Daarop is het lekker zitten. Stoffen die comfort bieden in leuke kleuren die bij u passen of bij de huisstijl van uw bedrijf. Nuance blinkt uit in functionaliteit en zo is het ook met de bekleding: gewoon én goed.

Standaard maken wij gebruik van SWITCH stoffen en Camira stoffen type Xtreme. Slijtvaste materialen die het meest worden toegepast op bureaustoelen.  Als afwerking van de rug en de armleggers gebruiken we een kunststof bies. Deze is verkrijgbaar in zwart of aluminiumkleur.

En het kan nog mooier. U kunt de Nuance nog meer verfraaien door in plaats van het standaard zwarte voetkruis te kiezen voor een fraai gepolijst aluminium voetkruis.

Om het helemaal af te maken kan ook de rugbeugel in chroom worden uitgevoerd. Wilt u de Nuance nog meer personaliseren dan is het ook mogelijk de zwarte rugkap - die om de rugbeugel zit - te spuiten in een bij de bekleding passende kleur. Zo maakt u de Nuance geheel naar uw wens.

bureaustoel-nuance.nl

  • T. 0318 484854
  • Kauwenhoven 78
  • 6741PW - Lunteren
  • Roelof Wobben / dir